Kategoriler
Genel Kültür

Bombom Oyununun Hileleri Nelerdir? Hediye, Kalkan, Para Hileleri

Bombom oyunu nedir, bombom oyunu hakkında bilgi, bombom oyununun hileleri nelerdir, bombom oyununun para hilesi nedir, bombom oyununun hediye hilesi nedir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bombom oyunu Nedir?

Bombom son 2 yıla damgasını vuran en iyi oyun.Küçük anime karakterler ile zevkli savaşlar yapabiliyorsunuz.Oyunu kısaca tanıyalım:

BS: Birlik Savaşı anlamına gelir.Birlik Savaş yapabilmek için en az 3 level birlik üyesi veya üyeleri bir odada buluşur.Özgür savaşın yanındakini seçin.Zaten otomatikmen seçer.Siz bunları yapın başka böyle kurala uygun yapan birlik üyeleriyle savaşın katkı dereceniz olsun.

SG: Saldırı Gücü:Eşyalarınızla aldığınız güç.Bütün özelliklerini etkiler.

Birlik: Oyuncuların bir grupta toplanıp çeşitli faaliyetler yapması(ServetKuponMarket kullanımıDemircide basmak)

Çar: BomBom’daki adamınızın yani karakterinize denilen isim.İsmi Metin2 oyunundan almaktadır.

KUPON :Kuponoyuna gerçek para yükleyerek elde edilir.Kuponla daha çok nesne alınabilir.

Hediye Para:Alışveriş Merkezi’nin Alışveriş Takas Merkezi bölümünden ‘Nesneler’almanızı sağlar.15 level olduğunuzda 15.000 hediye altın gelir.

Altın: Savaş odasına girdiğinizde yanda resimler göreceksiniz.3 boş yer birde.Onlar Skill’dir.Yani ”yetenek”.Altın karşılığında onları alıp savaşta kullanabilirsiniz.Neler yaptıları üstüne geldiğinizde çıkan kutucukta yazmaktadır..

Sponsorlu Bağlantılar

Evlilik Yüzüğü:Evlilik yüzüğü evlenmenizi sağlar.Evlenmeden önce veya sonrada giyebilirsiniz yüzüğü.Evliliğin Avantajlarıda vardır.Evlilik bölümümüzde bulunmaktadır.

Teçhizat: BomBom’daki silahlaraTaşlarayüzüklerekünyelere vs. denilen genel ad.

Çevrim veya OnlineOffline: Çevrim 2’ye ayrılır.Çevrim içiÇevrim Dışı.Çevrim içi’ye OnlineÇevrim Dışına=Offline denir.Çevrim içi (Online)=Oyunda yani açık demek.Çevrim Dışı(Offline) oyunda değil yani kapalı demek.

Kaplıca: Kaplıcada durduğunuz her 1 dakkaya EXP kazanacaksınız.Yalnız günde 1 kez ve 1 saat girebilirsiniz.1saat izin almak için 10.000 altın ödemek zorundasınız.

bombom

EXP: Kısaca XP’derler.Okunuşu:Bazen ekspi bazen ikspi derler.Exp sizin oyununzdaki tecrübenizdir.%100.0 level atlarsınız.

Bombom Oyununun Hileleri

BomBom programsız hile yapmak için programa ihtiyacınız yoktur.Yapammız için gereken tek şey aşağıdaki videoyu izlemek olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi