Kategoriler
İnternet

E-posta Gelen Kutusu Açılmıyor? E-posta Gelen Kutusu Sorununun Çözümü

İnternet ile ilgisi olan hemen herkesin bir e-posta adresi vardır. Fakat zaman zaman e-posta ayarları bozuluyor. Bunun birçok nedeni vardır. Bunlardan birisi ayarları kullanıcının kendisi bozmuş olabilir. Diğer bir neden ise e-postanıza virüs bulaşmıştır. Başka bir neden ise e-postanızı başka birisi ele geçirmiştir. 

Sponsorlu Bağlantılar

Bunlar genel olarak e-posta sorunları idi. Lokal sorunlar yani bölgesel sorunlardan bahsedecek olursak bunlardan birisi e-posta da yer alan gelen kutusunun açılmamasıdır. Peki e-posta gelen kutusu açılmazsa ne yapılmalıdır. Böyle bir durumda birden fazla seçenek denemek zorundasınız.

e-posta gelen kutusu

 

Öncelikle mailinizi başka bir internet tarayıcı da açmaya çalışın. Yani eğer internet explorer kullanıyorsanız firefox, google chrome, yandex, opera gibi web tarayıcılarından birinde tekrar girin. Eğer bu şekilde yaptığınız halde e-posta gelen kutusu hala açılmıyorsa ikinci seçeneği deneyin.

Sisteminizde virüs taraması yapın ve tekrar deneyin. Eğer sorununuz hala devam ediyorsa bu kez kullandığınız web tarayıcıyı güncelleştirin veya son sürümünü yükleyin. Bu işlemde sorununuzu çözmedi ise işletim sisteminizi güncelleştirin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi