Kategoriler
İnternet Öneriler

Gmail Hesabı Nasıl Oluşturulur? Gmail Hesabı Nasıl Açılır? Gmail Adresi Nasıl Alınır?

Elektronik E-Posta Adresi – Gmail

Gün geçtikçe elektronik posta adresi olan Gmail kullanımı artmaktadır. Elektronik posta olan Gmail ile e-posta yada e-mail gönderebilmek için öncelikle gerçek bir Gmail adresi olması gerekmektedir. Eğer gönderdiğiniz Gmail adresi gerçek değilse size Gmail tarafından bir hata maili yada geri bildirim gelir. Gmail adresi iki bölümden oluşur. Birincisi sizin kendinize ait olan isim bölümü diğeri ise gmail.com olmak zorunda olan “@” işaretinden sonraki bölüm.

Gmail Adresi Açmak İstiyorum

Gmail Hesabı oluşturmak için tıklayınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Önünüze çıkan sayfada boş alanları doldurmanız gerekiyor. Özellikle Gmail hesabı ismi biraz uğraştırabilir. Alacağınız Gmail adresi örnek olarak [email protected] şeklinde olacaktır. Buradaki “abc” ismi sizin kendi tercihinize kalmış bir durumdur. Bu bölüme istediğiniz ismi yazabilirsiniz. Eğer Gmail için yazdığınız isim Gmail veri tabanında var ise sizi otomatik olarak uyaracak ve sizden başka bir isim yazmanızı isteyecektir. Hatta yazdığınız isim ile ilgili olarak Gmail size alternatif isimler önerecektir. İster Gmail tarafından önerilen bu isimleri kullanın isterseniz farklı bir isim yazmaya devam edin. Gmail veri tabanında olmayan bir isim bulduğunuz zaman size ait diğer bilgileri de girerek Gmail hesabı oluşturma işlemini tamamlayabilirsiniz.

gmail hesabı nasıl alınır

Gmail hesabı ismi işlemini bitirdikten sonra dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan birisi de Gmail şifre bölümüdür. Gmail hesabınıza şifre oluştururken şifreniz hem uzun olsun hemde rakam ve sayılardan oluşsun. Örnek bir gmail şifresi verecek olursak; BARikat259687 gibi. Gmail şifrenizde bulunan rakamların bazılarını büyük bazılarını küçük yaparsanız ve sayıda eklerseniz Gmail şifre güvenliğiniz o kadar yüksek olur. Çünkü şifre kırma programları ile Gmail şifreniz çalınırsa bir daha bu hesabı kullanamazsınız.

Ekrandaki boş alanları doldurduktan sonra “Sonraki Adım” diyerek işleminize devam edin. Talimatları takip ederek bütün işlemleri bitirdikten sonra artık sizinde bir Gmail hesabınız olacaktır. Gmail adresinizi kullanarak e-posta yada e-mail gönderebilir ve alabilirsiniz.

Tekrar Gmail Adresime Nasıl Girebilirim?

Sonraki zamanlarda tekrar Gmail adresinize giriş yapıp mail alıp gönderebilmek için ister google arama motoruna Gmail yazıp girin isterseniz Google arama motorunun üzerinde bulunan Gmail işaretinin üzerine tıklayın.

gmail işareti

Gmail adresinize girmek için tıklayın.

Önünüze çıkan sayfada Gmail adresi kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek istediğiniz zaman hesabınızı kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

“Gmail Hesabı Nasıl Oluşturulur? Gmail Hesabı Nasıl Açılır? Gmail Adresi Nasıl Alınır?” için 3 yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi