Kategoriler
İnternet Öneriler

Hotmail Hesabı Nasıl Oluşturulur? Hotmail Hesabı Nasıl Açılır? Hotmail Adresi Nasıl Alınır?

Elektronik E-Posta Adresi – Hotmail

Gün geçtikçe elektronik posta adresi olan Hotmail kullanımı artmaktadır. Elektronik posta olan Hotmail ile e-posta yada e-mail gönderebilmek için öncelikle gerçek bir Hotmail adresi olması gerekmektedir. Eğer gönderdiğiniz Hotmail adresi gerçek değilse size Hotmail tarafından bir hata maili yada geri bildirim gelir. Hotmail adresi iki bölümden oluşur. Birincisi sizin kendinize ait olan isim bölümü diğeri ise hotmail.com olmak zorunda olan “@” işaretinden sonraki bölüm.

Hotmail Adresi Açmak İstiyorum

Hotmail Hesabı oluşturmak için tıklayınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Öncelikle şunu belirtelim Hotmail artık Outlook olarak devam etmektedir. İsim dışında bütün ayarlar aynı şekilde. Değişen sadece tema diyebiliriz. Yani kullanıcıyı etkileyen hiç bir şey yoktur.

Önünüze çıkan sayfada boş alanları doldurmanız gerekiyor. Özellikle Hotmail hesabı ismi biraz uğraştırabilir. Alacağınız Hotmail adresi örnek olarak [email protected] şeklinde olacaktır. İkinci bölümde yer alan “hotmail.com” isminin bir kaç alternatifi bulunmaktadır. Bunlar; outlook.com – outlook.com.tr – hotmail.com – hotmail.com.tr – windowslive.com. Bu seçeneklerden izin verilen istediğinizi seçebilirsiniz. Buradaki “abc” ismi ise sizin kendi tercihinize kalmış bir durumdur. Bu bölüme istediğiniz ismi yazabilirsiniz. Eğer Hotmail için yazdığınız isim Hotmail veri tabanında var ise sizi otomatik olarak uyaracak ve sizden başka bir isim yazmanızı isteyecektir. Hatta yazdığınız isim ile ilgili olarak Hotmail size alternatif isimler önerecektir. İster Hotmail tarafından önerilen bu isimleri kullanın isterseniz farklı bir isim yazmaya devam edin. Hotmail veri tabanında olmayan bir isim bulduğunuz zaman size ait diğer bilgileri de girerek Hotmail hesabı oluşturma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Hotmail

Hotmail hesabı ismi işlemini bitirdikten sonra dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan birisi de Hotmail şifre bölümüdür. Hotmail hesabınıza şifre oluştururken şifreniz hem uzun olsun hemde rakam ve sayılardan oluşsun. Örnek bir Hotmail şifresi verecek olursak; BARikat259687 gibi. Hotmail şifrenizde bulunan rakamların bazılarını büyük bazılarını küçük yaparsanız ve sayıda eklerseniz Hotmail şifre güvenliğiniz o kadar yüksek olur. Çünkü şifre kırma programları ile Hotmail şifreniz çalınırsa bir daha bu hesabı kullanamazsınız.

Ekrandaki boş alanları doldurduktan sonra talimatları takip ederek bütün işlemleri bitirdikten sonra artık sizinde bir Hotmail  hesabınız olacaktır. Hotmail adresinizi kullanarak e-posta yada e-mail gönderebilir ve alabilirsiniz.

Tekrar Hotmail Adresime Nasıl Girebilirim?

Sonraki zamanlarda tekrar Hotmail adresinize giriş yapıp mail alıp gönderebilmek için google arama motoruna Hotmail yazıp girebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hotmail adresinize girmek için tıklayın.

Önünüze çıkan sayfada Hotmail adresi kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek istediğiniz zaman hesabınızı kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

“Hotmail Hesabı Nasıl Oluşturulur? Hotmail Hesabı Nasıl Açılır? Hotmail Adresi Nasıl Alınır?” için 2 yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi