Kategoriler
Kadınlar Kulübü

Kadınlar Hayır Dediğinde Ne Yapmalı?

Bir Kadının Hayır Demesi Ne Anlama Gelir?

Büyük ihtimalle kadınların istekleri size biraz karışık görünebilir. Eğer onları doğru anlarsanız zaman işiniz epey kolaylaşıyor. Ama kadınları anlamak için bir çok basit yöntem var. Sadece biraz dikkat kesilmeniz gerekiyor. Gelin bu yöntemlere sırasıyla kısaca bakalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Tahmin Edilemeyen Davranışlar

Tabii ki bu, her gün onunla başka bir ülkede olmak ya da yıldızların altında romantik zaman geçirmek anlamına gelmiyor. Davranışlarınızı küçük şeyler üzerinde kurun. Örneğin bir gün yolda giderken, “gel, yemeğe gidelim” demek de onu mutlu edecek. Kadınlar özellikle erkeklerin sonraki adımlarının ne olacağını bilemedikleri zaman daha fazla heyecanlanırlar.

Israrcı Olun

Eğer bir kadın size hayır diyorsa, aslında hayır demiyor. Ama evet de demiyor. Bu gibi durumlarda yapmanız gereken onu ikna etmeye çalışmak ve cevabının kesin evet olmasına sağlamaktır. Haddi aşmamağa çalışın.

Ona İnanın

Özellikle kendisine inanmadığı zamanlarda ona inanan bir kişi her kadının dikkatini çekiyor. Yeni bir işe başlıyorsa, ona bunu başaracağını söyleyin. Bunu sadece dilde söylemeyin. Ona gerçekten inanın ve destek olun.

Hediye

Eğer kadınların sadece takı sevdiğini düşünüyorsanız tamamen yanılıyorsunuz. Yeri gelmişken sevdiğini söylediği herhangi bir şeyi hiç beklemediği anda alıp getirirseniz daha mutlu olacaktır. Bu sevdiği bir çiçek veya çikolata bile olabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Şakalar Yapın

Bilim adamları gülmeyin en doğal davranış olduğunu söyler. Onu güldürmek için haddi aşmadan şakalar yapın.

İlgi Gösterme

Çok da abartmadan gündüz onalrca kez çağrı yapmadan ya da gün boyunca sık sık mesaj yazmadan da ilgi gösterebilirsiniz. Günün sonunda samimi şekilde soracağınız “günün nasıl geçti?” Sorusu işinize yarayacaktır.

Pozitif Olun

Duygusal olarak kendini iyi hissetmeyen bir kadın için motive edici cümleler çok romantik olabilir. Sadece gülümseyin ve onu her şeyin yoluna gireceğine inandırın. Güzel duygular beraberinde daha da güzellerini getiriyor.

Dürüstlük

Kadınlar bu konuda çok hassastırlar. Bir yere gitmek istemediğiniz zaman mazeret uydurmak yerine “oraya gitmek istemiyorum, çünkü bu gün başka bir şey yapmak istiyorum” diyerek dürüst olabilirsiniz. Her zaman şeffaf olun.

Saygı

Eğer hala kadınları erkeklerden daha güçsüz düşünüyorsanız demek ki kadınlar hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. Ona hak ettiği değeri verin ve bunu yapmaktan çekinmeyin. İlişkide mutluluğun anahtarı iki tarafın da birbirine saygı olmasıdır.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi