Kategoriler
Otomobil

Citroen C1 Yenilendi

2014 Model Citroen C1

Citroen otomobil üreticisinin belkide en küçük otomobili olan C1 yenilendi. İlk kez Cenevre Otomobil Fuarında görücüye çıkacak olan Citroen C1 ilk olarak 2005 yılında pazara çıkmıştı veo güncen beri 760.000 adet gibi yüksek bir satışı olmuştu. Rakipleri ise Peugeot otomobil üreticisinin 108 modeli ile Renault otomobil üreticisinin Twingo modeli.

Yepyeni Bir Citroen C1 ve Özellikleri

Citroen’in şehir otomobili dinamik çizgileri, sevimli tasarımı ve karakteristik farları ile dikkat çekiyor. İki renk tonuna sahip C1, birçok kişiselleştirme seçeneğine sahip olacak. Yeni C1’in iç mekânı ise renkli ve eğlenceli bir tasarıma sahip. Orta konsolda 7 inç boyutunda multimedya ekranı bulunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

2014 Citroen C1-1

 

Bu ekrandan otomobille ilgili her veriye ulaşmak mümkün. 840 kg ağırlığındaki Citroen C1, yeni nesil benzinli motorlara sahip olacak. 68 HP güç üreten e-VTi 68 Airdream, 5 ileri manuel şanzıman ve Start/Stop sistemi ile beraber sunuluyor. VTi 68 motor ise ETG (Efficient Tronic Gearbox) şanzıman ile kombine edilmiş.

2014 Citroen C1-2

Ayrıca otomobil yine 5 ileri manuel şanzımanla satın almak mümkün olacak. PureTech motor ailesinden VTi 82’de Yeni C1 ile beraber sunulacak yeni motorlar arasında… Fransa’da üretilen bu motor 1.2 litre 3 silindirli ve isminden anlaşılacağı gibi 82 HP üretiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi