Kategoriler
Sağlık

Sivilce İzleri Nasıl Geçer?

Sivilce İzlerinin Verdiği Rahatsızlık

Sivilce tedavisi olduktan sonra birçok zaman eğer pütür şeklinde kendisini gösteriyorsa da yüzde kızarıklık gösterebiliyor. Eğer iltihap şeklinde bir sivilce tipi ise veya bunlara benzer sivilce tipleri oluşmuşsa yüzde izler bırakabilir. Bu durumda normal olarak insanları son derece rahatsız etmektedir.

Sponsorlu Bağlantılar

Sivilce İzlerinin Tedavisinden Önce Yapılması Gereken

En önemli tedavi yaklaşım biçimi ilk başta sivilceleri tedavi etmek ve daha sonraki aşamada sivilce izlerini tedavi etmek. Çünkü sivilceleri tedavi etmedikçe kendiliğinden geçme sırasında iz bırakabiliyor. Dolayısıyla yapılması gereken öncelikle sivilceleri tedavi etmek sonra sivilce izlerini tedavi etmek.

Sivilce oluşması, tedavisi, nasıl geçer

Sivilce İzlerinin Tedavisi

Sivilce izlerini iyileştirmek için farklı tedavi yöntemleri bulunmaktadır. Bazen peeling yani kimyasal peeling yöntemi uygulanmakta bazen lazer tedavi yöntemi uygulanmakta. Eğer oluşan sivilceler çok derin izler bırakmışsa bunlar içinde dolgu maddeleri tercih edilebilir. Bazende bu 3 yöntemde kombine bir şekilde uygulanabiliyor. Dolayısıyla sivilce izi olan bir insanı ilk başta sivilce izi yüzeysel mi, orta derinlikte mi veya derin biçimde mi herhangi bir şekilde tanısı konulur.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi