Kategoriler
Sözlük

Viber Nedir? Viber Ne Demektir? Viber Uygulaması Nasıl Kullanılır, Anlamı ve Ücreti

Özet: “Viber Nedir? Viber Ne Demektir? Viber Uygulaması Nasıl Kullanılır, Anlamı ve Ücreti” başlıklı yazımızda Viber nedir, Viber ne demektir, Viber kelimesinin tanımı, Viber uygulaması nedir, Viber uygulaması için ne kadar ücret ödemek gerekir gibi Viber hakkında detaylı bilgileri bulacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Viber Tanımı

Viber, Ios ve Android tabanlı akıllı telefonlarda, uygulamanın yüklü olduğu herkesle bedava konuşmayı ve mesajlaşmayı vaad eden bir akıllı telefon uygulamasıdır.

Viber Uygulamasını Nasıl Kullanabilirim?

Öncelikle Viber uygulamasını telefonunuza kurmanız gerekmektedir. Dış bağlantılar başlığı altında Viber uygulamasını yükleyebileceğiniz linkler bulunmaktadır. Telefon türünüze göre Viber uygulamasını yüklüyorsunuz. Uygulamayı yükledikten sonra uygulamayı çalıştırıyorsunuz ve cep telefonu numaranızı giriyorsunuz. Uygulama girdiğiniz cep numarasına bir kod gönderiyor bu kod 4 haneli kodu Viber uygulamasında access code yazan yere giriyorsunuz enter vibre butonuna basarak uygulamayı aktifleştiriyorsunuz.

Viber

Daha sonra adres defterine girerek defterde örneğin: Rehbere baktığınızda bir arkadaşınızın rehber bilgilerinde “Viber 05**3*02*6*” şeklinde yanındada Free Call butonu göreceksiniz bu kişileri Free call butonuna basarak ücretsiz arayabilirsiniz. Numaranın başında Viber yazması o arkadaşınızdada uygulamanın yüklü olduğunu göstermektedir. Hemen alttada Free Text Message butonunu göreceksiniz bu butonada tıklayarak arkadaşınıza ücretsiz Sms gönderebilirsiniz.

Viber Nasıl Çalışıyor?

Viber internet bağlatısı üzerinden çalışan bir uygulamadır.

Viber Kullanımdan Dolayı Başka Bir Ücret Ödeniyor mu?

Viber uygulaması için herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz fakat viber internet bağlantınızı kullandığı için internet’iniz olmalı dolayısıyla internet bağlantı ücreti ödemektesiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Viber Uygulamasını Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Evet, ülkemizde bir çok internet kullanıcısı kotalı diye tabir ettiğimiz internet paketlerini kullandıkları için internet kotalarını takip etmeliler. Kota aşımında ciddi miktarlar ödeyebilmektesiniz.

 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi