Kategoriler
Tarih

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

Cumhuriyetin Kaçıncı Yılı

Türkiye Cumhuriyeti 2013 yılı itibari ile 90. yılına ulaşmıştır. Tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının 29 ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Bu Cumhuriyeti bugünlere getiren ve yarınlara taşıyacak olan herkesin bayramı kutlu olsun.

Sponsorlu Bağlantılar

29Ekim-cumhuriyet_bayramı

Cumhuriyet Bayramı Mesajları

Cumhuriyetimizin …. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşamakta olduğumuz bu günde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kuran Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; ülkemizin gelişmesinde ve milletimizin çağdaşlaşmasında emeği geçen insanlarımıza şükranlarımı arz eder, aziz vatan toprağı uğruna canlarını feda etmekten çekinmeyen tüm şehitlerimizi rahmetle anarım.

*****************************************

Cumhuriyetin …. kuruluş yıldönümünü aydınlık bir geleceğe ilham verecek şekilde kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Her yıl 29 Ekim’de kutladığımız Cumhuriyet Bayramı, milletimiz için her geçen gün daha büyük bir önem taşımaktadır. Çünkü Cumhuriyet, bizlerin en büyük sevdası, ülke topraklarımız içerisinde yaşayan herkesin gelecekteki en büyük güvencesidir. Atalarımızın bu değerli mirasına sahip çıkmak ve korumak hepimizin en büyük görevidir. Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

*****************************************

Atatürk’ün önderliğinde verilen bağımsızlık mücadelesini büyük bir kahramanlık örneği göstererek kazanan Türk milleti, 29 Ekim 1923 günü ilan edilen cumhuriyet ile birlikte ülke yönetiminde söz sahibi olmuş, cumhuriyetin getirdiği kazanımlar sayesinde de çağdaş ve modern bir toplum haline gelmiştir. Bizlerin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, cumhuriyetimizin gelişip yerleşmesinde katkısı olan tüm devlet adamlarımızı şükranla anar, vatan ve millet kavramlarının kutsallığına inanarak ülkemiz uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle yad ederim.

*****************************************

Cumhuriyet Bayramınızı en içten duygularımla kutlar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasını ve gelişmesini sağlayan başta Atatürk olmak üzere tüm devlet büyüklerimizi minnet ve şükran duyguları içerisinde anar, vatanımız ve milletimiz uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet dilerim.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi