Kategoriler
Teknoloji

Cep Telefonundan Bilgisayara Bağlantı Nasıl Yapılır? Bilgisayardan Cep Telefonuna Bağlantı Nasıl Yapılır?

Birçok insan internetten yada başka birisinden kendi bilgisayarına yüklediği resim, fotoğraf, müzik veya veri dosyası cep telefonuna atmak ister ama nasıl yapacağını bilemez. Cep telefonuna resim, fotoğraf, müzik veya veri dosyası atmanın birden fazla yolu vardır. Sizler ise elinizdeki donanıma göre vereceğimiz seçeneklerden istediğinizi kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bağlantı Nasıl Yapılır?

Bilgisayar ile cep telefonu arasında bağlantı şekilleri birden fazladır. Eski telefonlar mutlaka kablo ile bağlanmalıdır. Yani bilgisayar ile cep telefonunuz arasında bağlantı kurmak istiyorsanız kablo kullanmak zorundasınız. Ama eğer cep telefonunuz akıllı telefonlardan ise bunun her marka akıllı telefon için ayrı bir bağlantı şekli vardır. Ama hangi marka olursa olsun kablo ile bağlantı ortak özelliktir.

bluetooth bağlantısı

Yani eğer bağlantı kablonuz varsa telefonunuzun eski yada yeni veya hangi marka olduğu önemli değildir. Örneğin;

Samsung Cep Telefonu ile Bilgisayara Bağlanma

1 – Samsung Kies ile Bağlantı

Eğer akıllı telefonunuz Samsung marka ise bunu Samsung Kies programı ile yapabilirsiniz. Hem bilgisayarınızda hemde cep telefonunuzda Samsung Kies olması gerekmektedir. Daha sonra hem bilgisayarınız hemde cep telefonunuz aynı ağ üzerinde olsun. Yani bilgisayarınız “ABC” internet ağına bağlıysa cep telefonunuzunda “ABC” internet ağına bağlı olması gerekmektedir. Bu işlemi de yaptıktan sonra cep telefonunuzdan Samsung Kies programını açın ve ardından talimatları takip edin. Kolayca bağlanacaksınız.

2 – Veri Kablosu ile Bağlantı

Eğer bağlantı kablonuz varsa telefonunuzla sorunsuz  bağlantı gerçekleştirebilirsiniz.

3 – Bluetooth ile Bağlantı

Bilgisayarınızda eğer Bluetooth cihazı varsa cep telefonunuzun Bluetooth özelliği ile kolayca bağlantı kurabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi