Kategoriler
Teknoloji

Nokia Model Telefonlarda Ses Yükseltme Şifresi

ses yükseltme şifreleri, cep telefonlarında ses yükseltme nasıl yapılır, nokia model cep telefonlarında hoparlör sesi nasıl yükseltilir, nokia hoparlör sesi nasıl artırılır gibi soruların cevabı aşağıda mevcuttur.

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Cep Telefonu Sesini Artırma

Nokia telefonlarda ses yükseltme ile ilgili detaylı bilgilerden söz edeceğimizi belirtmemiz gerekmektedir. Nokia model telefonlarda ses yükseltme şifresi olarak da belirtilebilecek olan farklı bir kaç alternatif yazımız içerisinde bulabileceğiniz gibi, Nokia telefonlarda ses yükseltme şifresi uygulamanız sonrasında bataryanın kullanımı ile ilgili bir takım problemler yaşayabileceğinizi de unutmamanız gerekmektedir. Nokia telefonlarda ses yükseltme için ilk olarak şu kodu sizlerle paylaşmak istiyoruz: *3370# Bu kodu boş ekranda tuşlamanızın sonrasında arama tuşuna basmanız gerekmektedir. Diyelim ki Nokia model telefonlarda ses yükseltmeyi bu şekilde gerçekleştirdiniz, ve ses netliğini arttırdınız, ancak batarya tüketiminin çok olduğuna kanaat getirdiniz, şu kodu, yine boş ekranda girerek arama tuşuna basıp Nokia telefonlarda ses yükseltme şifresini kapatabiliyorsunuz; işte o şifre: #3370#…
Nokia model telefonlarda ses yükseltmenin bir diğer yöntemini de şu şekilde belirtebiliriz: İlk olarak telefonunuzun menüsüne girin, sonrasında ise Medya’dan Ekolayzer kısmına tıklayın. Burada karşınıza çıkan ayarların her birinde, seçeneklere göz atmanız gerekmektedir. Seçeneklerde düzenle kısmına gelerek, karşınıza çıkan her bir seviyeyi en sona almalı, sonrasında ise kaydedeceğiniz ayarları uygulamalısınız.

cep telefonu

Nokia model telefonlarda ses yükseltmek için kullanılabilecek bir diğer yöntemi ise şu şekilde aktarmamız gerekmektedir: İlk olarak telefonu boş ekrana almalı, sonrasında ise şunları bir numara yazar gibi yazmalısınız: *#8999*8378# Bunun sonrasında, ya karşınıza kendiliğinden bir menü açılacak, ya da sizin arama tuşuna basmanız gerekecek. Karşınıza sonuç itibari ile bir menü gelecek. 1 H/W Test —– Audio Settings Sonra MP3 spk kısmındaki Ear Grin olan değeri 13 olarak ayarlayın. Nokia telefonlarda ses yükseltmeyi gerçekleştirirken, 13′ün üzerinde değer kullanımını gerçekleştirmemenizi önermekteyiz.

Konu etiketleri:nokia ses yükseltme şifresi, nokia x2 ses yükseltme şifresi, Nokia x2 ses yükseltme, nokia ses yükseltme, nokia x2 ses yükseltme kodu, nokia lumia 520 ses yükseltme, nokia 311 ses yükseltme, nokia x2 ses şifresi, nokia x2 ses yükseltme şifreleri, nokia lumia ses yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi