Kategoriler
Öneriler Yaşam

Bir Erkeği Kendine Bağlamanın En İyi Yolları

Bir Bayan Bir Erkeği Kendine Nasıl Aşık Eder?

Bilindiği gibi kadınlar da aşırı derecede etrafındakileri kıskanma huyları vardır. Hele söz konusu bir erkek ise o kadından korkun. Çünkü bir kadın veya bayan bir erkeği seviyorsa ve o erkeği kendine aşık etmek ve kendine bağlamak istiyorsa herşeyi yapabilir. O kadın normal şartlarda ne kadar iyi olursa olsun yine de o kadın korkulacak birisidir. Bazı bayanlar (kadınlar, kızlar) bir erkeği kendine aşık etmek ve onu kendine bağlamak için birçok entrikalar çevirir. O erkek ile baş başa kalmak için oyunlar düzenleme, yalanlar söyleme, o erkeğin elini tutmak için bahaneler uydurma ve bunun gibi birçok şey sayabiliriz. Ama bu durumda olan bütün kadınlar veya kızlar şunu unutmamalıdırlar ki ilişkilerde her şeyin başı güven ve samimiyetten geçer. Eğer güvenilir ve samimi değilseniz hep kaybedersiniz. Hayatınızın diğer bütün alanında isterseniz dolandırıcı olun ama ilişkinizde her zaman samimi ve dürüst, güvenilir olun. Bu doğrultu da işte bir erkeği elde etmenin bize göre en iyi yolları;

Öncelikle kendinize güvenin. Hiçbir şey, özgüven kadar etkileyici değildir. Arkadaşlarınızın fikirlerine kulağınızı tıkayın, özellikle de bayan arkadaşlarınızın ve kendine ne kadar güvendiğinizi ona hissettirin. Ancak sadece hissettirin. Hiçbir zaman samimi ve dürüst olmaktan korkmayın. Ona karşı olan duygularınızı açığa vurun, bilin ki bu sizi küçültmez, aksine yüceltir.

Sponsorlu Bağlantılar

Her zaman pozitif olun. Hiçbir erkek yanında sürekli mızmızlanan, her şeye bir kusur bulan bayanlardan hoşlanmaz ve o bayanlar vakit geçirmek istemez. Pozitif olmaya ve durum ne kadar kötü olsa da mutlu olmaya çalışın. Aşırı makyajdan kaçının ve gösterişten uzak durun. Baylar hem güzel bayan hem de ilgi çekmeyen bayan isterler. İkisinin birarada olması anlaşılmaz ve mantıksız olsa da onların yapıları budur. Hiç kimseyi taklit etmeyin. Sadece Kendiniz olun. Amacınız onun dikkatini çekmek ve değerinizi artırmak olduğuna göre; giyim tarzınızla, konuşmanızla, tavırlarınızla, kendinize has olun. Başkalarını taklit etmeyin ve yapmacık olmayın.

erkeği etkilemek

Her zaman için kibar olmaya, görgü kurallarına dikkat edin. Argo sözcükler,abartılı kahkahalar ve balon yapılmış sakızınla imajınızı lekelemeyin, aksi takdirde sıradan bir bayan arkadaş olmaktan öteye gidemezsiniz. Kendinizi gerek genel kültür bakımından gerekse ilgi duyduğunuz alanlarda her zaman geliştirin. Eğer onunla beraberken konuşacak iki kelime bulamıyorsanız, hiç bu işe başlamayın dost olarak ilişkinizi devam ettirin. Çünkü entellektüel anlamda paylaşımınız olmazsa ilişkiniz kısa zamanda tıkanacak ve sizden sıkılacaktır. Hatta ondan bir adım önde oldugunuzu ortaya koyun. Tiyatroya davet edin, size okumak istedigniz bir kitabı almasını söyleyin.

Kompleksli Olmayın, Bakımlı Olun

Hiçbir zaman kompleksli ve takıntılı olmayın. Unutmayın fazla naz aşık usandırır. Kimse mükemmel yaratılmamıştır. Nasıl kendisi mükemmel değilse sizden de mükemmel olmanızı istemesine izin vermeyin. Ve hatta bu yaklaşım tarzı ile kepçe kulaklarınızı ya da benli yüzünüzü bir kusur olarak hissettirmek yerine bunun size farklılık kattığını hissettirin. Anlamlı bakmayı öğrenin. Yani bakışlarınızla karşınızdakine bir şeyler anlatın. Ama bunu yaparken de yüzünüzü komik duruma sokmayın. Bakışların büyüsünü ve cazibesini kullanın ancak onu bakışlarınızla utandırmayın ve taciz edercesini de bakmayın. Yerinde, zamanında ve de anlamlı, masum bakmaya çalışın. Bakışlarınızla onu begendiginizi hissettirin ama bu bakışlara onu alıştırmayın.

Her zaman kendinize bakın. Yani bakımlı olun. Kesinlikle bakımlı olun ancak bakımın sadece makyaj oldugunu da aklınızdan çıkarın. Bakımı bir bütün olarak düşünün; el, ayak, tırnak, cilt, saç, ağız bakımlarını ihmal etneyin ve her zaman temiz olun. Güzel kokular kullanın. Ve sık sık parfümlerinizi değiştirin. Eğer ekonomik gücünüz yetiyorsa 3-4 parfümü bir arada kullanın. Gece parfümünüz ayrı olsun gündüz parfümünüz ayrı olsun. Örneğin birlikte yürüşüyüşe çıkarken çok ağır kokular sürmeyin, ancak gece bir yere davetliyseniz rahatsız etmeyen acanak biraz ağır kokan parfümler kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi