Kategoriler
Öneriler Yaşam

En İyi Will Smith Filmleri

Siyah Giyen Adamlar, Ben Robot, Umudunu Kaybetme ve Daha Fazlası

Hiç şüphe yok ki Will Smith en iyi aktörlerden biri. İlk filmi “Where The Day Takes You” idi ve o günden sonra üstün performanslar gösterdi. Çalışmaları, yeteneği ve özveri ile hiçbir zaman bir süper star haline geldi. Will Smith, filmlerinin neredeyse tamamında iyi bir hikaye, yön ve inanılmaz performansı içerdiği için izlemeye değer. Will Smith Pursuit of Happiness (Umudunu Kaybetme), Ali, Men in Black Series (Siyah Giyen Adamlar Serisi), I Robot (Ben, Robot), I’m Legend (Ben Efsaneyim) gibi filmlerinin çoğunda dikkat çekici bir performans gösterdi. Ayrıca, beş Golden Globe Ödülü’ne aday gösterildi ve dört Grammy ödülüne layık görüldü. Will Smith’in büyük bir hayranıysanız ve ustaca filmlerinden bazılarını izlemek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin. İşte izlemeye değer En İyi 10 Will Smith Filmlerinin listesi.

Sponsorlu Bağlantılar

Will Smith’in En İyi Filmleri

Men in Black (Siyah Giyen Adamlar)

Men in Black yani Siyah Giyen Adamlar filmi Will Smith’in en ikonik filmlerinden biridir. Film gişe rekoru kırdı ve birçok insan en iyi Will Smith Filmlerinden birinin tadını çıkardı. Film ödül almadı ama çok fazla kazanç elde etti. 90 milyon dolarlık bir bütçeyle yapılmış ve dünya çapında 600 milyon dolar kazandı. Bilim kurgu komedi filminde Will Smith Men in Black adlı hayali bir organizasyonun James Edwards adlı bir ajanın rolünü oynuyor. Kuruluş Dünya üzerindeki ek karasal etkileşimleri denetliyor. Will Smith ve yardımcı oyuncusu Tommy Lee Jones bu filmdeki çalışmalarıyla çok takdir ediliyor ve şüphesiz ki film, Will Smith’in Hollywood kariyerinde çok önemli bir yere sahip.

Men in Black (Siyah Giyen Adamlar) Fragman

I am Legend (Ben Efsaneyim)

Ben Efsaneyim filmi en iyi Will Smith filmlerinden birisi. 150 milyon dolarlık bütçeyle yaklaşık 600 milyon dolar gelir kazanarak bir gişe rekoru kırdı. En çok beğenilen filmlerden birisi olan bu film, eleştirmenlerden büyük beğeni topladı. Film, Will Smith’i bir hükümetten sonra zombilere dönüşen insanlar arasında hayatta kalan son sağlıklı adam olan Robert Neville olarak nitelendiriyor. Mühendislerin aşısı doğru değil. O virüsten etkileniyor ve ıssız Manhattan’ın sokaklarında dolaşıyor ve aynı anda aklı başında kalmaya çalışıyor. Bir bilim kurgu ve korku filmi.

I am Legend (Ben Efsaneyim) Fragman

The Pursuit Of Happiness (Umudunu Kaybetme)

Bu film gözyaşları içinde izlediğiniz başka bir Will Smith filmi. Will Smith bu film için Altın Küre adaylığı ve Akademi ödülüne aday gösterildi. Chris Gardner adlı bir adamın gerçek hayattan esinlenerek hazırlanmış hikayesi olan filmde zengin olma mücadelesiyle ilgilidir. İlginç olan şey Will Smith’in oğlu Jaden Smith de filmde ve Chris Gardner’ın oğlu rolünü oynuyor. Filmde Will Smith tek bir ebeveyn olan ve bir yıl boyunca evsiz olmak zorunda kalan ve bir aracılıkla çalışan Chris Gardner olarak yer alıyor. Ancak oğlu sevgiyle ve desteğiyle engellerini ortadan kaldırır. Film temiz ve melodramdan arınmış. Bu filmi gerçekten çok seveceksin. Çok ilham verici.

The Pursuit Of Happiness (Umudunu Kaybetme) Fragman

Six Degrees Of Separation (Ayrılığın Altı Derecesi)

Fred Schepisi’nin yönettiği bu film gerçek bir canavar David Hampton’ın hikayesini içeriyor. Will Smith bir çiftin kapısını çalar ve kendisinin Sidney Poitier’in oğlu ve üniversite çağındaki çocuklarının bir arkadaşı olduğunu söyleyen Paul adlı genç bir adamın rolünü oynuyor. Filmin ilerleyen kısımlarında Paul’un hikayesinin büyük bir gerçeği ortaya çıkar. Film Oscar’a aday gösterilmiş ve Ulusal Film Eleştirmenleri Derneği Ödülleri kazanmıştır.

Sponsorlu Bağlantılar

Six Degrees Of Separation (Ayrılığın Altı Derecesi) Fragman

Hitch (Aşk Doktoru)

Bu film, romantik bir komedi filmidir. Will Smith partner danışmanı veya Aşk Gurusu olarak görev yapıyor. Çocuklar için randevu önerilmesi ve onlara rüyalarındaki kadınlarının kalbini kazanmalarına yardımcı oluyor. Bununla birlikte aşık olduğu kızı elde etmeye çalışırken hileleri işe yaramıyor gibi görünüyor.

Hitch (Aşk Doktoru) Fragman

I, Robot (Ben, Robot)

2004 yılında çıkan bu film Isaac Asimov’un Robot adlı ismi ile dokuz katlı antolojiden esinlenen bir Sci-Fi gerilim filmi. Filmde karışık eleştiriler var ve birçok eleştirmen filmi beğendi. 120 milyon dolarlık bütçeyle toplam 346 milyon dolar hasılat elde etmiştir. Will Smith’in görsel efektleri, yönleri ve oyunculukları filmin öne çıkan noktalarıydı. Bu film en iyi Will Smith filmlerinden birisi. Gelecekte robotların insan ırkının önemli bir parçası haline geldiği ve hizmetkar olarak hizmet ettiği belirlendi. İnsanlar gündelik hayatları için aşırı derecede robotlara bağımlı hale gelirler. Will Smith, intihar olduğunu düşündüğü bir cinayeti araştıran bir polis olan Del Spooner karakterini canlandırıyor.

I, Robot (Ben, Robot) Fragman

Ali

Bu film beklenildiği kadar çok para kazanmasa da Will Smith’in en iyi aktör Oscar adaylığına sahip olmasını sağladı. Tüm eleştirmenler Will Smith’in Ali’deki inanılmaz performansını takdir etti. Ali filmi Micheal Mann’ın Muhammad Ali’nin biyolojik filmi olup Will Smith’i başrol olarak kullanmıştır. Will Smith, Muhammed Ali karakterini tam canlandırabilmek için hem dış görünüş bakımından hemde karakter bakımından kendini eğitti. Örneğin Muhammad Ali gibi kaslı olabilmek için çok çalıştı.

Ali Fragman

Hancock

Hancock filmi de Will Smith’in başka bir harika filmi. Eğer gerçek bir Will Smith hayranıysan izlemelisin. Film Will Smith’i tamamen farklı bir görünüme kavuşturuyor. Will Smith bazı süper güçlerle alkolik bir rolde oynuyor. Süper güçlere sahip olmasına rağmen huysuz davranışı milyonlarca büyük zarara sebep oluyor. Kaba davranışı, yardımcı olduğu bir kişinin kamusal imajını geliştirmesine yardımcı olduğunda değişiyor. Bu filmde mükemmel bir iş çıkardı.

Hancock Fragman

Independence Day (Kurtuluş Günü)

Bağımsızlık Günü Roland Emmerich’in anıtsal Bilim Kurgu Filmidir. O yıl gişe rekoru kıran bu film Will Smith’i insanoğlunu uzaylı istilasından kurtaran bir savaş uçağı pilotu. Uzaylıların görevi insanlığı ve Dünyayı yok etmektir. Ancak hayatta kalmak için tek silah hayatta kalma isteğidir. Film şaşırtıcı görsel efektlerle dolu ama daha çok parlayan şey bu filmin en iyi Will Smith filmleri listemize girmesini sağlayan Will Smith’in süper harika performansıdır.

Sponsorlu Bağlantılar

Independence Day (Kurtuluş Günü) Fragman

Enemy Of The State (Devlet Düşmanı)

En iyi Will Smith filmleri listemizin son filmi ise bir kongre adamını öldürmek isteyen bir grup NSA ajanı hikayesini içeren komplo gerilim filmi olan Devlet Düşmanı yani Enemy Of The State filmi. Will Smith, filmdeki başrolü oynuyor ve Hackman’la olan kimyası çok beğeniliyordu.

Enemy Of The State (Devlet Düşmanı) Fragman

Yukarıda biz kendi araştırmamıza göre en iyi Will Smith filmlerini sıraladık. Eğer eklemek istediğiniz bir şey varsa lütfen yorum bölümünden bizlerle düşüncelerinizi paylaşın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi