Kategoriler
Yaşam

İlişkide Sevgiyi ve Güveni Artırmanın Yolları Nelerdir? İlişkide Renklerin Anlamı

İlişkide sevgiyi artırmanın yöntemleri nelerdir, ilişki de güveni artırmanın yolları nelerdir, sevgilim güvenini nasıl kazanabilirim, uzun ilişkinin püf noktaları nelerdir.

Sponsorlu Bağlantılar

İlişkide Sevgi ve Güven Nasıl Artırılır?

İnsanın sırt bölgesi, güven ihtiyacının olduğu bölümdür. Sırtını nereye yaslıyorsa, oranın sağlam olması gerekir. Problemlerimizi çoğu zaman yüz yüze çözemeyiz. Bunun nedeni; birbirimize bakarken egolarımızın devreye girmesidir.
Bir kanepenin ya da yatağın tam ortasına, hatta yerde halının üstüne sırt sırta gelecek şekilde oturun. Bacaklarınızı katlayın ve eşinizin sırtına yaslanın. Onun da aynı şekilde, aynı beden duruşunda olmasını sağlayın.
Sessiz bir şekilde hiç konuşmadan birbirinizin sırtını hissetmeye çalışın.
Sırt sırtayken; zihninizde sadece olumlu, pozitif duyguları tutmaya çalışın. O ana odaklanın; geçmişe ya da geleceğe takılı kalmayın.

Haftada En Az 3 Defa Uygulayın

Bu egzersizi haftada üç kez, 10 dakika süreyle yapın. Toplam 21 kez bunu tekrarlayın. Etkilerini üçüncü seferden sonra göreceksiniz.
Bilinç boyutunda sırt sırta verdikçe, güven ve sevgi pekişecek. Bilincin ürettiği ve kelimelerle kirletmediği bu duygular, bilinç dışındaki negatiflikleri yok edecek.

10 dakikalık çalışmadan sonra, birbirinize bakmadan ne hissettiğinizi bir-iki cümleyle söyleyin. İlk önce siz eşinize, sonra da o size ne hissettiğini anlatsın.

İlişkinizde Renklerin Diline Güvenin

Aşkta Beyazın Anlamı

Kadın: Bir kadın yaşamında beyaz rengi çok kullanıyorsa, kalbi saf ve temiz duygularla yüklüdür.

Sponsorlu Bağlantılar

Erkek: Korkak veya çekingen bir yapıda olmadığını, tersine zalim ve soğukkanlı olduğunu gösterir.

Aşkta Siyahın Anlamı

Kadın: Hüznün ve kederin kadınlarıdır. Hayatları, hayalkırıklıkları ve aldanmalarla geçer.

Erkek: Özgür düşünceli ve yumuşak yapılı kişilerdir.

Aşkta Kırmızının Anlamı

Kadın: Neşeli ve hayattan zevk almasını bilen, kariyer sahibi kişilerdir. Bazen dengesiz olurlar. Çabuk sinirlenebilirler.

Erkek: Çok cesur ve sosyal olan bu kişiler, klasik bir erkek modelidir. Daima kendi bildikleri en doğru olandır. Toplumsal alışkanlıklar, onları hiç ilgilendirmez.

kadın erkek aşık olması

Aşkta Mavinin Anlamı

Kadın: Derin duygulara sahiptir. Bir şeye sevindiklerinde, bunu çok abartırlar. Aynı şekilde, üzüntülerini de abartılı bir şekilde gösterirler.

Erkek: Sakin ve dengeli olurlar. Yaşamlarını nasıl kazanacaklarının bilincindedirler.

Aşkta Grinin Anlamı

Kadın: İş hayatında başarılı olurlar. İtici ve soğuk görünürler. İçindekileri dışarıya vurmadıkları için böyle bir duygu uyandırırlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Erkek: Zeka seviyeleri yüksektir. Kuvvetlidirler ancak el becerileri çok azdır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi