Kategoriler
Öneriler Yaşam

Poppy Lakaplı Moriah Pereira Kimdir?

İlluminati’nin Kızı Olarak Adlandırılan Poppy Kimdir?

Bir süre önce Poppy lakaplı bir kızın YouTube üzerinden yayınladığı videolar hem bir anda popüler oldu hemde bir takım söylentilere sebep oldu. Özellikle “I am Poppy” isimli 10 dakikalık videosunda sürekli aynı şeyi söylemesine birçok yorumlar yapıldı. 2015 yılında yayınlanmasına rağmen son günlerde bir anda milyonlarca kişi tarafından görüntülenerek popüler oldu. Peki neden?

Sponsorlu Bağlantılar

Kanalında bulunan diğer videolara da bakıldığında kızın İlluminati ile bağlantılı olduğu iddiaları ortaya atıldı. 1995 yılında doğan Moriah Pereira bugüne kadar adını gizli tutmayı başarmıştı. Zaten Google’da küçük araştırma yapsanız hanım ismi ile ilgili çok az bilgi olduğunu görürsünüz. Peki bu küçük kızın gerçekten YouTuber mı? Amaç sadece insanların sinirlerini bozacak videolar paylaşmak mı yoksa herhangi mesaj mı veriyor? Konunun derinine gittikçe sıradışı bilgiler ortaya çıkıyor.

Yıllardır dans ve müzik dersleri alan Moriah, kendi videolarını Poppy adlı karakter üzerinden yayınlıyor. Videolarına baktığımızda ise bu kızın müzik ile ilişkili olduğunu düşünmek zordur. Poppy gerçekten internet için oluşturulan bir karakter midir?

Moriah Pereira adı ile Google’da yaptığımız aramalarda kızın birkaç yıl önce “Poppy” ve “Everybody wants be Poppy” adlı TV dizilerinde rol aldığını görebiliriz. Buradan ortaya çıkıyor ki, “Poppy” karakteri daha Youtube’a çıkmadan önce vardı. 10 dakikalık yayınladığı “I am Poppy” isimli şarkısında birçok bilinç altı mesajlar mevcuttur. İnternet sayfasının kodlarına baktığımızda ise birçok İlluminati sembolünün olduğunu açıkça görmek mümkündür.

“Poppy” isimli kanalda kızın tüm videolarında hemen belli mesajlar ve semboller gizlidir. Hatta bir videoda hanım şeytanla birlikte dans ediyor. Videolarının birinde 3 + 3 = 6 sözleriyle saatinde 3: 36’da işaret ediliyor. Bu büyük olasılıkla İncil’deki 3:36 numaralı ayete işarettir. Bu ayette şunlar yer almaktadır:

Sponsorlu Bağlantılar

“Oğul’a iman edenin sonsuz yaşamı vardır. Ama oğlun kelimesinin dinlemeyen yaşamı görmeyecektir.”

Açıkçası bu mesajdan biz de bir şeyler başa düşmedik ama “Poppy” kız denen şey iyi mesaj verene hiç benzemiyor. “Lowlife” adlı videosu ise dehşet saçan bir mesajla başlıyor. Klibin 13. saniyesinden itibaren “Poppy” el hareketleri ile bir mesaj verir.

Şarkılarda Mesaj Var

Şeytani mesajlar vermekten yorulmayan bu hanım hakkında daha ilginç ve skandal olay ise bu ay gerçekleştirilen Apple toplantısında yaşandı. Jose Martinez adlı bir Twitter kullanıcısının paylaştığı videoda Apple’ın İlluminati ile bağlılığı iddiası ortaya atıldı. Bildiğimiz gibi Apple, bu konferansta birçok yeni ürünlerini tanıttı ve bu ürünlerden biri de ev için ses güclendirici idi. Apple, tanıtım sırasında HomePod’in Siri ile yönetimi hakkında konuşurken “ya da Poppy’ni çalın” diyerek “Poppy” konusuna da değinmiş oldu.

İlluminati’nin kızı olarak adlandırılan Poppy hakkında iddialar oldukça fazla. Şimdi karar sizin. Ku kız İlluminati kızı mı yoksa İlluminati’yi kullanarak ünlü olmak mı istiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi