Kategoriler
Yaşam

Ann Druyan Tarafından Söylenen Sözler

Ann Druyan tarafından söylenen sözler yazımızda büyük Ann Druyan şahsiyetinin değerli sözlerine yer vereceğiz.

Ann Druyan Tarafından Söylenen Sözler

Ann Druyan tarafından söylenen sözler yazımızda büyük Ann Druyan şahsiyetinin şimdiye kadar söylediği en güzel ve anlamlı sözlerini bulacaksınız. Eğer sizler de Ann Druyan şahsiyeti ile ilgili bildiğiniz güzel ve anlamlı sözler varsa lütfen bizlerle paylaşın.

Sponsorlu Bağlantılar

Ann Druyan Hakkında Kısa Bilgi

Popüler bilim ve Kozmoloji alanında kitaplar yazan yazar, aktivist ve yapımcı.
Doğum tarihi 13 Haziran 1949
Doğum yeri Queens , New York, ABD

Ann Druyan: Söylediği Sözler

Ann Druyan Tarafından Söylenen Sözler
Birçok insanda, Dünya’nın evrenin merkezinde ve kendilerinin de tüm türlerin merkezinde olduklarına inanmalarını sağlayan büyük bir ego vardır.
Carl Brooklyn’li işçi bir ailenin çocuğuydu, ben de Bronx’ta doğdum. Bilimin üst sınıflara ya da belli bir ulusa ait olmadığını kanıtlamaya çalıştık hep. 171 ülkede yayınlanacak “Cosmos”un da bu geleneği devam ettirmesini umuyorum.
“Bir hakkınız olsa neyi bilmek isterdiniz?” Sorusuna verdiği yanıt: Her şeyin nasıl başladığını. Öncesinde ne olduğunu. Nasıl olduğunu…
Tüm zamanların en gerçekçi bilimkurgusu bence Stanley Kubrick’in “A Space Odyssey” filmi. Geleceği bu kadar gerçekçi gösteren bir başka film daha olmadı.
Bu kadar geniş bir evrende tek başımıza olduğumuzu sanmıyorum. Şu anda karantinada yaşıyoruz. Daha çok şey bildiğimizde sınırların ötesine geçip onlara ulaşacağımızı düşünüyorum. Onların gerçekten var oldukları konusundaki ilk ipucunu bekliyorum.
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi