Kategoriler
Bilim

51. Bölge Neresidir? 51.Bölgede Uzaylılar Var Mı?

51. Bölge Nerede?

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada eyaletinde bulunan, “Dreamland”, “Groom Lake” gibi birçok isimle anılan bölge 51. bölgedir. Bu bölge Air Force Uçak Üssü olarak ta bilinmektedir. Aslında bu bölge Amerikan Savunma Bakanlığı ve Hava Kuvvetlerine ait bir yerdir. Burada silah ve uçak üretimi ve denemelerinin yapıldığı da söylenilmektedir.

Sponsorlu Bağlantılar

51. Bölge ve UFO’lar

51. Bölge’yi asıl bu kadar önemli kılan özelliği ise uzay gemilerinin burada saklandığı söylentilerdir. Bu bölgeyle ilgili sızan bazı raporlara göre burada uzaylılara ait uçabilen UFO’lar test edildiği haberleridir.Ayrıca o kadar abartılmış ki bu bölge için uzay gemileri baz alınarak insanlar için bile UFO yaptıkları söylenmektedir.

Hükümet ise tüm bu söylentileri reddediyor. Reddeden hükümetler arasında Amerikan hükümeti de bu durumu çok uzun süredir reddetmişti. Ancak yıllar sonra ortaya çıkan bir fotoğraf sayesinde birçok kişinin bildiği bu gerçek ortaya çıktı. Sovyet casus uydusu 1988 yılında bu bölgenin fotoğraflarını çekerek, yayınlamaya başladı. Ancak bu şekilde 51.Bölgenin gerçek olduğu hükümet tarafından kabul edildi.

uzaylı

Bu raporlar kaçak olarak ele geçirildiğinden, yaşayan ve ölü uzaylılar ile geleceğin tasarımı olan uzay gemileri de  aynı zamanda gösterilmiş oldu. Yalnız hala Amerikan hükümeti  tüm bunları reddetmektedir.

Olağanüstü Güvenlik Önlemleri

Bu bölgenin bu kadar ilgi çekmesinin nedenlerinden biri ise olağanüstü güvenlik önlemlerinin alınması ve yapılan her çalışmanın gizli tutulmasıdır.

Sponsorlu Bağlantılar

51 Bölge  Nevada Test Sahası ve Nellis Hava Kuvvetleri Sahası ile  etrafı çevrelenmiş durumdadır. Buraya 30 mil yakınına havadan yada karadan giriş kesinlikle yasaktır. Bu bölgenin her tarafı kameralarla ve güvenlik  “Cammo Dudes” adı verilen özel görevliler tarafından sağlanıyor.

Buraya yaklaşan kişiler önce bu görevliler tarafından uyarılıyor. Eğer uyarıyı dinlemez ve belli edilen sürede  bölgeyi terk etmezlerse yüksek para cezaları ödemek zorunda kalmaktadırlar. Yine tüm bu uyarıları dinlemezlerse, güvenlik güçlerinin sorun yaratan kişiyi öldürme yetkisi bulunuyor. Tüm bunlar  olağanüstü güvenlik önlemleri ve dedikodular 51. Bölge’yi daha da gizemli hale getiriyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi