Kategoriler
Genel Kültür

Çocukların Yemek Yerken İzledikleri Reklamlar ve Çocukların Sevdiği Reklamlar

Çocuklara yada Bebeklere Yemek Yedirme İşkencesi

Evet. Bu zamanda özellikle büyük şehirlerde çocuklara yada bebeklere yemek veya mama yedirmek artık bir işkence haline dönmektedir. Bazı uzmanlar her ne kadar “bebeklerinize / çocuklarınıza zorla yemek vermeyin. Bırakın kendileri istesin” deseler de özellikle anneler bunu uygulayamıyorlar. Yani annelik duyguları ağır basıyor ve “Çocuğum aç kaldı. Zorla da olsa yemek yedireceğim.” diyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Eskiden özellikle köy yerlerinde anne ve baba için çocukların/bebeklerin yemek yeme sorunu yoktu. Çünkü zaten sabahtan akşama kadar dışarı da oynayan ve temiz hava ortamında yaşayan çocuk / bebek otomatikman acıkıyordu ve siz yemek vermeden çocuğunuz/bebeğiniz sizden yemek isterdi. Hal böyle olunca insanın aklına şu geliyor. Özellikle büyük şehirlerde çocukların dışarıya çıkamaması veya çıksa bile kısa süre içinde tekrar ev gibi kapalı ortamlarda bulunmak zorunda kalması çocukların oynama ortamını kısıtlamakta. Dolayısıyla oynamayan çocuğunda acıkmasını beklemek yanlış olur.

bebek çocuk reklamları

Oynamayan Çocuk Acıkmaz, Uyumaz…

Oynamayan çocuk hem acıkmaz hemde yorulmadığı için uyku saatleri düzenli olmaz. Ama hem anne için hemde baba için bir işkenceye dönen bebeğinizin yemek yeme zamanlarını eğlenceli yapmak istiyorsanız bunun bir yöntemi daha var. Yemek yerken bebeğinizin dikkatini başka bir yere çekmek çözüm olabilir. Bu yöntemde ya televizyondan kısa süreli reklamları izletmek ya cep telefonunuzdan dikkat çekici bir şeyler açmak yada internetten reklam videolarını izletmek. Çocuklarınıza yemek yedirmek için dikkatlerini çekecek bazı reklam videolarını aşağıda bulabilirsiniz.

turkcell reklamları

Çocuklara Yemek Yedirmek İçin İzleteceğiniz Videolar

Eti Puf Reklamları

Vodafone Bebek Reklamı 2013

Turkcell Reklamları

Bağlan Hayata

Hayat Paylaşınca Güzel

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi