Kategoriler
İngilizce

İngilizce Öğrenmede Pratik Yapmanın Önemi konusarakogren.com Tarafından Öneriliyor!

Ülkemizde İngilizce öğrenmek iki şekilde mümkün olabilmektedir. Birinci yöntem yurt dışı eğitim diğeri ise insanların yabancı dil eğitimi veren kurslara gitmesi şeklinde olmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar

Her şeyde olduğu üzere dil öğrenmede de sabır ve istikrar esastır. Bu bir süreçtir ve zaman alır. Bu zaman zarfında düzenli çalışma ve tekrar kesinlikle şarttır. Son zamanlarda bu eğitim birimleri içerisinde Konuşarak Öğren İngilizce eğitimde çığır açmış ve birçok insanın İngilizce öğrenmesinde ciddi bir yol kat etmesini sağlamıştır. Sağlamış olduğu bu başarıda pratik İngilizce öğrenimin önemi yadsınamaz. Dil öğrenmek her ne kadar kişiden kişiye farklılıklar gösterse de asıl olan insan beyninin edinmiş olduğu bilgileri zamanla kullanmadıkça unuttuğudur. Bu sebeple özellikle yabancı olduğumuz bir dilin öğrenilmesi söz konusu olduğunda dile aşina olmak ve edinilen bilgiler ister gramer yönünde ister kelime bilgisi veyahut okuma, yazma ya da konuşma yönünde olsun düzenli olarak pratik yapmayı gerektirir. Aslında düz liselerde de temel İngilizce bilgileri öğrencilere verilmektedir ancak öğrencilere bu bilgileri gündelik hayatlarında nasıl kullanıp öğrendiklerini geliştirebilecekleri öğretilmemektedir.http://www.konusarakogren.com/blog/ingilizce-meslekler/ Kaynakları ile öğrenilenlerin geliştirilmesi öncelikle alınan temel bilgilerin gerçek anlamda özümsenmesi ile olur. İngilizce öğrenmenin ilk adımı budur. Temel sağlam atıldıktan sonra yapılacak her türlü alıştırma öğrenme bakımından anlamlı olacaktır. İngilizcenizi geliştirmek için pratik yapma siteleri kişinin sevdiği aktiviteleri İngilizce yapmasını ön plana çıkarır. Bunların başında dergi veya güncel bilgilerin İngilizce olarak okunması alışkanlığının edinilmesi gelmektedir. Takip edilecek bir diğer yöntem ise filmleri hem İngilizce altyazı hem de İngilizce olarak izlemektir. Ağırlıklı olarak bu yöntem biraz daha üst seviyelerde İngilizce bilen kişilerin başvurabileceği bir yöntemdir. Daha alt level’daki kişiler bunu Türkçe altyazı ve orijinal dilde izleyerek yapabilirler. Konuşarak öğren.com İngilizcenin yalnızca kullanılarak öğrenilebildiğinin en güzel kanıtıdır. Bugün ülkemizde İngilizce eğitim veren okullardan eğitim almış şanslı kişiler bile mükemmel bir gramer bilgisine sahip olup, hatta yazıp okuyabildikleri halde söz konusu konuşma olduğu zaman çoğunlukla takılmaktadırlar. Kayıt ücretsizdir ve yabancı öğretmen eşliğinde son derece eğlenceli bir şekilde kişinin seviyesi belirlenmekte ve ardından eğer kişi devam etmek isterse kayıt yaptırabilmektedir. Öğrenme sistemi gün içerisinde ve ya akşam saatlerinde Amerikalı eğitimcilerin kişiyi sabit veya cep telefonundan aramak, Skype üzerinden görüşme yapmak suretiyle İngilizce ders vermesi şeklindedir.

Pratik İngilizce

Özellikle eğitim sistemimizin İngilizce konuşma becerisini kazandırmaktan uzak olduğu göz önüne alınırsa bu uygulamanın işe yaramaması söz konusu değildir. Yabancı eğitmenler bu görüşmeler esnasında bilgi ve seviyenizin ne olduğunu veya eksik yönlerinizi de belirlemenize yardımcı oluyorlar ve derslerde bu konulara biraz daha fazla ağırlık veriyorlar. Tabii bu konuşmalar okuma ve kulak dolgunluğu olması bakımından orijinal dilde film veya dizi izleme ile desteklendiği zaman çok daha etkili olabilmektedir çünkü dil öğrenmek çaba ve zaman ister. ingilizce konuşmanızı ilerletmek istiyor iseniz tıklayıp bilgi alabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi