Kategoriler
Otomobil

2014 Model Ford Focus Geliyor

 Hem İçi Hem Dışı Yenilendi

Geçtiğimiz yıl en çok satan otomobillerden birisi olan ve Ford’un Türkiye’deki belkide en çok satan binek aracı Ford Focus yepyeni. Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek Cenevre Otomobil Fuarında görücüye çıkacak olan Yeni Ford Focus tasarım olarak biraz gerdirilmiş durumda. Ayrıca birçok yenilik getirilmiş durumda. Yani Ford Focus hem tasarım olarak hemde özellik olarak yenilendi.

Markanın yol tutuş ustası olarak adlandırılan kompakt sınıf temsilcisi Focus, makyajlandı. Hatchback ve Stationwagon karoserleri üzerinde uygulanacak yeni makyajla daha güncel bir görünüme kavuşan Focus’un yenilenen ön tasarımının yanında yeni iç mekan ve motorlarda sunuluyor.

Sponsorlu Bağlantılar

2014 Ford Focus-1

2014 Ford Focus Özellikleri

150 HP ve 180 HP’lik iki versiyonla sunulacak 1.5 litrelik Ecoboost motorun yanı sıra, 95 HP ve 120 HP güç üreten ve yine iki versiyonu bulunan 1.5 litrelik TDCi ünite de seçenekler arasında yer alıyor. Ayrıca 3 silindirli 1.0 EcoBoost motorda 100 HP ve 125 HP olmak üzere iki versiyonla sunulacak. Bütün motor seçenekleri, 5 ve 6 ileri manuel şanzımanlar ile 6 kademeli otomatik ve yine 6 kademeli PowerShift şanzımanla beraber alınabilecek.

2014 Ford Focus-2

İç mekânda bulunan tuş erkânı gözle görülür seviyede azaltılmış. Ford, bu sayede daha basit ve ergonomik bir iç mekân elde etmiş.. Yine kokpitte 8 inç boyutunda dokunmatik multimedya ekranı bulunuyor. Üç kollu direksiyon simidine yer verilen otomobilde, detaylar daha sportif tasarlanmış. Önümüzdeki hafta 84’üncü Cenevre Otomobil Fuarı’nda sahne alacak olan makyajlı Focus’un yakın dönemde Türkiye’de de satışa sunulacağı açıklanan bilgiler arasında.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi