Kategoriler
Öneriler Otomobil

Anahtarı Unutulmuş Kilitli Araba Kapısı Nasıl Açılır?

Arabanın Anahtarını Düşürürseniz Veya Arabanın İçinde Unutursanız?

Birçok insanın belki de en çok korktuğu olaylardan birisi de arabanın anahtarını düşürmek ya da arabanın içinde unutmak. Böyle bir durum yaşandığında ise hemen bu işi yapabilecek birilerini getirtiyoruz. Bu şekilde olunca da hem zaman hemde para kaybediyoruz. Ama bu durumdan kurtulmanın farklı yolları da var. Biraz amatörce olacak ama sonuçta arabanın kapısı açılacak. İşte anahtarını unuttuğunuz ya da içinde unuttuğunuz arabanın kapısını açmanın birden fazla yolu.

Sponsorlu Bağlantılar

Anahtarı Unutulan Arabanın Kapısını Açma Yöntemleri

Ayakkabı Bağcığı İle Arabanın Kapısını Açma

Bu yöntem sadece eski model arabalarda işe yarar. Bir ayakkabı bağcığının orta kısmına bir düğüm atın ama düğümün ortası boş olsun ki çektiğinizde kapanabilsin. Bir kovboy kementi gibi düşünün. Daha sonra bu ayakkabı bağcığını kapının üst kısmından sokup kilit mandalına kadar getirin. Ayakkabı bağcığına attığınız düğümü mandala geçirip çekin. Daha sonra mandalı yukarı doğru kaldırın.

Tel İle Kilitli Arabanın Kapısını Açma Yöntemi

Son model arabalar dahi her türlü arabanın kapısını açabileceğiniz bu yöntemde size bir tel gerekli. Sert bir telin ucunu kapının içeriden kilidine göre kıvırın. Daha sonra arabanın üst köşesini hafiften aralayıp teli buradan kilidin olduğu kısma sokun. Son olarak arabanın kilidini tel ile içeriden açın. Yalnız arabayı aralarken plastik malzemeler kullanın ki arabaya bir zarar vermeyin.

Eğer arabanızın kapıları içeriden bir düğme ile açılabiliyor ise o zaman telin ucunu kıvırmanıza gerek yok. Arabanın kapısının üst kısmını hafifçe aralayıp düz bir teli arabanın kilit düğmesine kadar uzatmak ve kilidi açmak.

Camı Hafif Açık Olan Arabanın Kilitli Kapısını Açma Yöntemi

Bu yöntemde de size bir tel lazım. Açık camdan arabanın kilidini içeriden açabilirsiniz. Ama arabanın içeriden kilitli olma durumuna göre telin ucunu kıvırmanız gerekebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Kilitli Araba Kapısı Nasıl Açılır Videoları

Video – 1

Video – 2

Video – 3

Bu yöntemleri sahtekarlar için değil gerçekten arabasının anaktarını unuttuğu için kendi arabasına giremeyen mağdurlar için anlatmaya çalıştık.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi