Kategoriler
Otomobil

Yeni Skoda Yeti Türkiye Şartları İçin Tasarlandı

Yeni Görünümüyle Yeni Yeti

Son yıllarda atağa kalkan Skoda otomobil üreticisi yeni tasarımları ve modelleri ile karşımızda. Bu modellerden birisi olan Yeti modeli Türkiye koşullarına göre yeniden dizayn edildi. Farklı bir görünüme bürünen yeni Yeti Türkiye için 1.6 dizel otomatik seçeneği ile satışta.

Türkiye Piyasası Göz Önünde Bulunduruldu

2009 tarihinden itibaren Türkiye’de satılmaya başlanan yeni Skoda Yeti tasarım olarak da değişti. Türkiye’deki otomobil piyasası şartlarını göz önünde bulunduran Skoda, Yeti modeline 1.6 litre dizel otomatik seçeneği getirdi. Bildiğiniz gibi ülkemizde en çok satılan orta sınıf motor tiplerinden birisi 1.6 motor.

Sponsorlu Bağlantılar

Skoda Yeni Yeti-1

105 HP üreten bu motor 7 kademeli DSG şanzıman ile kombine edilmiş. Aracın ortalama yakıt tüketimi ise 100 km’de 5 litre olarak açıklanıyor. 1.6 litrelik dizel otomatik Yeti’nin başlangıç fiyatı ise 68 bin 900 TL. Skoda Türkiye Genel Müdürü Tolga Senyücel, Yeti’ye güvendiklerini ve makyajla birlikte artık daha geniş bir kitleye hitap edebilecek donanımlara ve motor şanzıman uyumuna kavuştuklarına dikkat çekti.

Önemli; Skoda Yeni Yeti fiyatlarını Skoda yetkili satıcılarında öğrenmeniz gerekiyor.

Skoda Yeni Yeti Foto Galeri

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi