Kategoriler
Sağlık

Yeşil Fasulye İle Hızlı Kilo Vermenin Yolları

Yeşil Fasulye İle Zayıflayın

Fasulye kalbin ve damarların sağlığını çok olumlu etkiler. Damarları temizler, damar sertliğinin önünü alır. Kalsium ve fosfor açısından da zengin olan yeşil fasulye kemiklerimiz için çok faydalıdır. Fransızlar, yeşil fasulyeyi sık yiyen kadının derisi, saçları ve tırnakları durumuna göre rahatsız olmaz diyorlar. Yani böyle kadınların her zaman sağlıklı ve güzel olacağını belirtirler. Fasulyeyi pişirdiğiniz suyu dökmeyin. Bu su ile yüzünüzü yıkayın. Bu su cilt için çok yararlıdır. Çünkü cildi gençleştirir, daha pürüzsüz ve esnek bir cilt ortaya çıkar. Yeşıl fasulye protein bakımından zengindir.

Sponsorlu Bağlantılar

Yeşil Fasulyenin Yararları

Bu proteinler vücut tarafından çok iyi benimsenilir. Fasulye, besleyici lif bakımından da zengindir. Bu lifler bağırsaklarda biriken toksinler ile diğer zararlı kalıntıları temizler ve kabızlığın önler. Kilo vermek istiyorsanız, her gün 200 gr yeşil fasulyeyi suda pişirin ve yiyin (Not: tuz ve yağ ilave edilmez). Bu basit yöntem ile hem vücudunuz temizlenecek hemde zayıflayacaksınız.

Fasulye’nın içeriğinde bulunan bazı maddeler vücutta yağın erimesine yardımcı olur. Diyabet hastaları için de yeşil fasulye iyidir. Çünkü kanda şeker seviyesinin düzenlenmesine yardımcı olur.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi