Kategoriler
Öneriler Yaşam

Bir Kadına Alınacak En Güzel Hediye Nedir? Bayanlar Hangi Hediyelerden Hoşlanır?

Bir Kadının veye Bayanların Hoşlandığı Hediyeler

Sevgiliniz, karınız-eşiniz, babanız, kız kardeşiniz, ablanız veya bir ahbabınız kim olduğu önemli değil bir bayana – kadına doğum gününde veya özel bir gününde nasıl bir hediye alınmalı diye düşünüyorsanız ve bir şey bulamadıysanız buyurun beraber bakalım. Ne alacağınıza beraber karar verelim. Öncelikle hediye alacağınız bu kadının / bayanın özelliklerini bir düşünün.

Bir Kadına Hediye Almak

Yani normal yaşantısında nelere dikkat ediyor, nelerden mutlu oluyor veya neleri sevmiyor? Biz burada bizim aklımıza gelenleri sıralayacağız. Eğer sizin hediye alacağınız kadın / bayan için bizim sıraladığımız durumlar söz konusu değilse yorum bölümünden söylerseniz sizlere yardımcı olmaya çalışırız. Şimdi gelelim kadınların / bayanların nelerden hoşlanıp hoşlanmadığına;

Sponsorlu Bağlantılar

Bir Kadına Hediye Almak

1 – Hediye Alacağınız Kadın / Bayan Zengin ise

Eğer hediye alacağınız kadın / bayan zengin, varlıklı biri ise o kadına hediye almak yerine kendinizin yaptığı birşeyi hediye edin. Yani onun için kendi emeğinizle bir şey yapın ve onu karşınızdaki kadına hediye edin. Bunlar ne olabilir diye sorarsanız; süs eşyası olabilir, onun için bir şarkı besteleyin v.s.

Kadın İçin Süs Eşyası Hediyesi

2 – Sinema, Konser Gibi Sosyal Aktivite Meraklısı ise

Eğer sinema, tiyatro gibi gösterilerden hoşlanıyorsa hemen iki bilet alın yada sevdiği bir sanatçının konseri için bilet alın ve beraber gidin. Eğer bu kişi sevgiliniz yada eşiniz değilse kendinizin gitmesine gerek yok.

3 – Sizinle Zaman Geçirmeyi Seviyorsa

Eğer bu kişi sizin kız arkadaşınız yada eşiniz ise ve en çok sizinle birlikte olmayı seviyorsa o günü ona ayırın. O gün bütün işlerinizi iptal edin ve sadece sevgiliniz yada eşiniz ile zaman geçirin. O gün başbaşa olun.

4 – Hediye Almak Zorunda iseniz

Hediye alacağınız kadına / bayana mutlaka hediye almam lazım diyorsanız o zaman şunu yapın. O kadının ağzını arayın. Neye ihtiyacı var, o zamanlar için sahip olmak istediği şey ne? Bunun gibi ihtiyacı olan veya istediği şeyi öğrenerek onu mutlu edebilirsiniz. Bunu öğrenmek için de illa kendisine sormanıza gerek yok. Onu iyi tanıyan birisine de sorabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

5 – Oyun Seviyor ise

Oyunları çok seviyorsa yani oyun sevdalısı ise en sevdiği oyunu veya son zamanlarda almak istediği oyunu ona alabilirsiniz. Eğer çıkmasını beklediği bir oyun varsa oyunu ona ilk siz alın.

6 – Eğer Sıradan Biri ise veya Samimi Değilseniz

Eğer hediye alacağınız kadın / bayan sizin için sıradan birisi ise veya samimiyettten değil de ahbablıktan dolayı hediye almanız gerekiyorsa şunları alabilirsiniz;

Body, jean yada pantolon gibi elbise tarzı bir hediye, saat ve benzeri gibi aksesuar, çakmak v.b.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi