Kategoriler
Yaşam

Erkeklerin Aşık Olduğu Nasıl Anlaşılır? Kadınların Aşık Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Erkekler nasıl aşık olur, erkeklerin aşık olduğu nasıl anlaşılır, erkekler nelerden hoşlanır, erkekler bayanların hangi özelliklerinden hoşlanır, erkeklerin sevdiği nasıl anlaşılır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir kadın, Aşık Olduğunu Nasıl Gösterir ve Nasıl Davranır

Omuz üzerinden tebessümlü bakışlar atar. Elleri sık sık saçlarına gider. Gözlerinin içi güler ve daha renkli giyinmeyebaşlar. Eli sürekli aşık olduğu kişinin üzerindedir. Sevgilisini dinlerken sürekli başını öne eğip gözleriyle yukarıya doğru bakar. Çoğu aşık kadının dudakları doğal olarak kırmızılaşır. Aşık kadın devleşir.

Bir Erkek Aşık Olduğunu Nasıl Gösterir ve Nasıl Davranır

Erkeğin bir kadında en çok dikkat ettiği şey; güzellik ve gençliktir. Bu yüzden aşık erkek, partnerinin tüm bedenini süzer ve sadece o varmış hissi yaratır. Normalde olmayacağı kadar çocuksulaşabilir. Tensel temas artar ve sürekli sarılma ihtiyacı duyar. Bazı ortamlarda bunu yapamadığında sessizce kadını seyredalar. Sevgilisini öperken derin derin koklar. Aşık olunca açlık hissi azalır ve kilo vermeye başlar. Etrafta gördüğü şeyleri alıp sevgilisine verir; çakıl taşı ve çiçek gibi.

Bir Erkek Kadını, Bir Kadın Erkeği Nasıl Etkiler

Her şeyden önce temiz ve bakımlı olmak gerekir. Kıyafet seçiminde abartıya kaçmamak gerekir. Dik durmak, başı eğmemek ve karşımızdaki kişi ile en az bir metre mesafe bırakmak gerekir. İlk konuşan, karşımızdaki olmalı. Onu dinlerken hafifçe öne eğilmeli; biz konuşurken ise tam arkaya yaslanıp yüksek durmalıyız. Çünkü biz konuşurken, o dinlemeye ve bizi seyretmeye geçecektir.

Erkeklerin Aşık Olduğu Zamanki Beden Dili

Erkekler genellikle ilgilerini vücut pozisyonlarıyla ortaya koyarlar. İlginin en önemli göstergesi size doğru olan vücut pozisyonudur. Eğer göğsünü dışarı çıkarıp karnını içeri çekmek için fazladan çaba harcadığını fark ediyorsanız bunun iyi bir işaret olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ayrıca sizinle konuşurken uzun süre gözlerinizin içine bakamaması, arada gözlerini sizden kaçırması, saçına, çenesine dokunması da önemli göstegelerdendir. Aşık erkek sizinle fiziksel temas kurmak ister. Eğer konuşurken kolunuza, omzunuza dokunmaya çalışıyorsa, samimi olmaya çalışıyorsa bu da onun size karşı boş olmadığının göstergelerinden biridir. Bir kişinin size olan ilgisinin en önemli göstergelerinden biri de avuç içlerinin ve bileklerinin yönüdür. Eğer sigara içerken kalabalık içinde bileği ve avuç içi size dönükse, kendinizi ortamdaki diğer kadınlardan daha şanslı hissetmemeniz için hiçbir sebep yok. Bunun yanında büyümüş göz bebekleri de aşkın habercisidir. Aşkı gözlerden anlamanın bir diğer yolu da gözlerin ne sıklıkla kırptığıyla da anlaşılır. Gözleriyle size odaklanamayıp, sürekli gözlerini kırpıştırıp, kirpiklerini titretiyorsa bu da aşkın habercisidir.

Sponsorlu Bağlantılar

Kadınların Aşık Olduğu Zamanki Beden Dili

Kadınların da aşık olduklarında kullandıkları beden dili de aşağı yukarı erkeklerinkiyle benzerlikler gösterir. Fakat kadınlar erkeklere nazaran biraz daha çekingen ve utangaç davranırlar. Size olan ilgilerinin en büyük göstergesi kızaran yanakları ve yüzünüze uzun süre bakamamalarıdır. Kadınlar aşık olduğu erkeklerin yüzüne direkt olarak bakmaktan ziyade yandan bakış fırlatır. Avuç içinin aşık olunan kişiye döndürülmesi de bir diğer büyük göstergesidir. Bilekler damarların yoğunlukla geçtiği hassas bölgelerden biri olduğu için, hoşlanılan kişinin etrafında artan kan basıncı nedeniyle bilekler gıdıklanır. Bu nedenle kadınların bileklerine dokunması önemli bir göstergedir. Kadınlara özgü beden dili hareketlerinden biri de saç ve mücevherle oynama alışkanlığıdır. Eğer bir kadın karşısındaki erkekten hoşlanıyorsa, bunu saçıyla ve kolyesiyle ya da küpesiyle oynayarak gösterir.

kadın erkek aşık olması

Eğer karşınızdaki kişi beden dilini bu şekilde kullanıyorsa bilin ki size karşı ilgisi var. Fakat eğer kişinin hareketleri de kendisi de size hiçbir şekilde elektrik vermiyorsa, o zaman bu kişi için umutsuz vaka demek pek de yanlış olmaz. Bu durumda başka aşklara yelken açmanın zamanı gelmiş demektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi