Kategoriler
Yaşam

Eski Sevgiliyi Nasıl Geri Kazanırım? Sevgiliyi Geri Döndürmek için Neler Yapmalıyım?

Giden sevgiliyi nasıl geri getirebilirim, eski sevgilimi geri getirmek için neler yapmalıyım, beni terk eden sevgilimi nasıl geri kazanabilirim, eski sevgilim geri kazanmanın yolları nelerdir, sevgilim geri kazanmam için ne yapmalıyım? gibi problemlerinize aşağıda cevap vermeye çalışacağız.

Sponsorlu Bağlantılar

Giden Sevgiliyi Geri Kazanmak ve Geri Getirmek

Şu anda iştahsız ya da üzüntüden yemeğe saldırmış durumda olabilirsiniz. Uykularınız düzensiz olabilir, ve bunun sebebi de sevgilinizden ayrılmış olmanız olabilir. Eski sevgilinizin sizi aramasını diliyor olabilirsiniz. Hatta eski sevgiliniz ile bir şekilde karşılaşsanız nasıl davranmanız gerektiğini bilemiyor bir halde de olabilirsiniz. Kendi kendinize eski sevgilinizi nasıl geri alacağınızı soruyor musunuz? Aslına bakarsanız eğer onu geri kazanmayı gerçekten istiyorsanız yapabileceğiniz bazı şeyler var.

eski sevgiliyi geri döndürmek

1. Her şeyden önce eski sevgilinizin sizi özlemesini sağlamalısınız. Bu yüzden onu aramamalı ve onu hala sevdiğinizi söylememelisiniz. Doğru zamanda doğru şeyleri yapmanız şart. Mesela; yapacağınız bu taktiklerin süresini iyi ayarlamalısınız. Unutmayın fazla naz aşık usandırır.

2. Eski sevgilinizi nasıl geri kazanacağınız sorusuna cevap bulmaya çalışmadan önce neden ayrıldığınızı bulmalısınız. Bu çok önemlidir. Sizin hatanız mıydı? Eğer öyleyse aynı hataları tekrar etmemek için gerekli dersleri çıkartmalısınız. Tabii bunu eski sevgilinizin de fark etmesi gerekir. Bu madde çok önemli. Uzun uzun düşünün.

3. Harekete geçmelisiniz. En kısa zamanda harekete geçmelisiniz. Şu anda ayrılmış durumdasınız ve bir süre sonra eski sevgiliniz yeni birini hayatına alabilir. Yani eğer onu geri almak istiyorsanız sonradan pişman olmak yerine hemen şimdi bir şeyler yapmaya başlamalısınız. Aksi halde bir başkasıyla birlikte olmaya başlayabilir, değil mi?

Sponsorlu Bağlantılar

 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi