Kategoriler
Genel Kültür

Dünyanın En Pahalı Perili Evleri

Dünyanın En Korkunç Perili Evleri

Dünyada birçok nedenden dolayı ünlü farklı yerler var ve insanlar meraklarından dolayı daha çok şey öğrenmek istiyorlardı. İnsanlar her zaman perili mekanlardan korkuyorlar ve dünyada hala çok değerli bazı perili mekanlar bulunduğundan onları kaçırmak istiyorlardı ve insanlar genellikle bunları başta Cadılar Bayramı olmak üzere farklı tema partileri için kullanıyor olabilirler.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu yerler, bu mekanlarda sihir oluşturan televizyon şovlarının ana önceliği olarak görülüyor ve onlarla ilham kaynağı olan hayalet hikayelerini tasvir ediyor. Bu evler çok korkunç ama insanlar bu evlerin insanların üzerinde inanması gereken gerçek birer ev olduğunu bilmeli ve hikayelerinin bir kısmı da gerçek. Bu güzel evler, dünyanın farklı yerlerinde yüksek değere sahip ve kendileri ile ilgili çok paranormal bir üne sahip olduklarını iddia ediyor. Bu evler, hikayeleri ve tasvirleri nedeniyle normal insanlar için çok korkunç.

Franklin Castle

Franklin Castle ya da Franklin Kalesi, 2011 yılında satışa sunulan evdir ve tahmini değeri 260.000 dolardır. Dünyanın diğer tüm perili evleriyle karşılaştırıldığında konumu nedeniyle çok daha ucuzdur. İçinde pek çok hukuki sorun yaşanmış ve bu ev bir bankacının mülkiyetindedir. 1865 yılında inşa edilmiştir; İçinde açıklanamayan çok sayıda ölüm gerçekleşti ve bu da onun için problem yarattı. Ayrıca farklı garip seslerle karşı karşıya.

Kimball Castle (Gilford N.H.)

Başta New Hampshire’da bulunan Kimball Castle (Kimball Kalesi), üç banyolu neredeyse beş yatak odasından oluşmaktadır ve toplam 23 dönümlük bir alan üzerine kurulmuştur. Almanya’da bulunan inanılmaz kaleden esinlenilerek 1897’de inşa edilmiştir. O sırada evin maliyeti 50.000 dolardı, ancak şimdi değerinin 879.000 doları bulacağı tahmin ediliyor. Artık yapımı eski ve insanlar burada atların seslerini duyuyorlar.

Amityville House (New York)

Amityville House, farklı paranormal etkinliklerle ilgili çeşitli kitap ve filmlerin en önemli yeri olan kişilerden birisi idi. Ayrıca 1974 yılında Ronald DeFeo adlı kişinin ikametgahıydı ve ailenin yaklaşık altı üyesini de uyurken öldürüyordu. Ardından bu evler onun tarafından bırakılırken içerdeki tüm eşyalar onun tarafından alınmadı ve insanlar için çok perili bir deneyim yarattı. Bu evin tahmini değeri 1.15 milyon dolar.

Sponsorlu Bağlantılar

The Surgeon’s House (Arizona)

The Surgeon’s House ismi ile ünlüdür. Çünkü 1916 yılında inşa edilen ev baş cerrahın kendi evidir. Daha sonra 1992 yılında kahvaltı ve yatmak için konaklama alanına dönüştürülmüş. Birçok konuk kaldıklarında hayaletlerin dansına ve doktor çantası taşıyan bir kişinin farklı odalarda yürümesine tanık oldular. Bu evin tahmini değeri 1,2 milyon dolar.

Lalaurie House (New Orleans)

Lalaurie evi, evin köleleri tarafından kötü idame edildiği 1831’de bir çift tarafından satın alınan evdir. 1834 yılında birçok köleyi öldüren yangınla karşı karşıya kalmışlardı ve ruhları orada dolaşıyorlardı ve insanlar oradaki çığlıklar duydular ve balkonlarla yürüyorlardı. Bu, Nicolas Cage adlı oyuncu tarafından satın alındı ve bu güzel evin değeri 2.3 milyon dolardı.

Britannia Manor II

Britannia Manor II, 2007 yılında ünlü hale getiren filmlerin çekimlerini gerçekleştirdiği için en ünlü perili ev olarak adlandırılan evdir. 1987 yılında inşa edildi ve tepenin üstünde bulunan Austin’de bulunuyor. Eğlenceli partilerin çoğunun en çok olduğu yer olan cadılar bayramı partileri için en iyi yer olarak adlandırılan birçok paranormal sakinle karşılaştı. Bu inanılmaz evin değeri 4,1 milyon dolar.

Ennis House

Ennis House, 1923’te Frank Lloyd adında şaşırtıcı tasarımcı tarafından tasarlanan en güzel eserdir. Beton bloktan yapılmış, dış cephesinin tamamı farklı biçimdedir. Hollywood’un birçok perili filminin ve bilimkurgu filmlerinin de evi haline geldi ve dünyaca popüler bir ev oldu. Neredeyse 4.2 milyon dolar olan çok yüksek bir değere sahip.

The White House (Washington D.C.)

Hayalet avcıları için ana cazibe olan en zorlu perili evlerden biridir ve bu ünlü evle ilgili çok sayıda hikaye vardır. Başkan John Adams’ın karısının oldukça ünlü olan en eski hayalet olduğu söyleniyor. Bununla ilgili farklı paranormal hikayelere tanık oldu, ancak bu ev 110 milyon dolar değeriyle dünyanın en ünlü evi olarak adlandırılıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Winchester Mystery House

Winchester Gizem Evi, güzel mimari tasarımı ile tanınıp 160 odadan oluşmaktadır. İnanılmaz bir hisse ve ek salondaki farklı gizli geçitlerden oluşan basit bir yol sunar ve şaşırtıcı bir şekilde inşa edilmiş bir evdir. Bakımlı ve bir kez ziyaret edilmesi gereken büyük zeminleri vardır, ancak insanlar farklı hikayeleri yüzünden korkuyorlar.

The Cassadaga Hotel

Cassadaga Hotel, birçok spiritüel öyküsü olan paranormal aktivitelerle ünlüdür. Farklı spiritüalistlerin ve onunla ilgili hikayelerin evi olarak kabul edilen çok küçük eski evler var. İçinde çok güçlü enerjileri olduğunu ve halk için sorun yarattığını söylüyor. Bu otel değeri piyasa değeri nedeniyle belirtilmemiştir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi