Kategoriler
Genel Kültür

Lisede Takdir Teşekkür Kaç Puanla Alınır? Lisede Takdir Teşekkür Hesaplama

Lisede teşekkür almak için kaç puan almak gerekir, lisede teşekkür nasıl alınır, lisede teşekkür hesaplama, teşekkür hesaplama yöntemi nedir, lisede teşekkür taban puanı kaç, lisede takdir almak için kaç puan almak gerekir, lisede takdir nasıl alınır, lisede takdir hesaplama, takdir hesaplama yöntemi nedir, lisede takdir taban puanı kaç.

Sponsorlu Bağlantılar

Teşekkür Hesaplama

Eğer 1 Olan Notunuz Yoksa ve Notlarınızı puan Üzerinden Hesapladığınızda 70 Tutuyorsa Kesinlikle Teşekkür Belgesi Almanız Gerekir. Not Ortalaması Puan Olarak 70 ve Üzeri Olan Öğrenciler Teşekkür Belgesi Almaya Hak Kazanır. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığının yönetmeliklerine lise öğrencisinin teşekkür belgesi alabilmesi için tüm derslerinin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70.00 puan ve üzeri olmalıdır.

Teşekkür hesaplamasında öğrencinin dönem ortalamasına yuvarlama yapılmayacak ve 69.50 – 69.99 arasında olan dönem ortalamaları ile teşekkür belgesi alınamayacaktır.

takdir ve teşekkür

Takdir Hesaplama

Milli Eğitim Bakanlığının yönetmeliklerine göre 12. sınıf öğrencisinin takdir belgesi alabilmesi için tüm derslerinin dönem ağırlıklı puan ortalaması 85.00 puan ve üzeri olmalıdır. Takdir hesaplamasında öğrencinin dönem ortalamasına yuvarlama yapılmayacak ve 84.50 – 84.99 arasında olan dönem ortalamaları ile takdir belgesi alınamayacaktır.

Teknolojiyi Kullanarak Takdir Teşekkür Hesaplama

Teknolojinin gelişmesiyle not hesaplama işlemi iyice kolay bir hale geldi. Çünkü uygulama geliştiriciler öğrenciler kolay bir şekilde takdir ve teşekkür hesaplaması yapabilsinler diye bir uygulama geliştirdiler. Şimdilik sadece Android ve iOS işletim sistemli akıllı telefonlar ve tabletler için kullanılabilen bu uygulama hem Google Play Store’da hemde App Store’da ücretsiz olarak yayınlanmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar

Android Takdir/Teşekkür Hesaplama Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi