Kategoriler
Kimya

Akrilik Asit Hakkında Kısa Bilgi

Akrilik Asit Hakkında Kısa Bilgi konusu Kimya alanına ait bir konudur ve bizler bu konu hakkında detaylı olarak bilgi vermeye çalışacağız. Akrilik Asit Hakkında Kısa Bilgi konusu ile ilgili daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa sitemizde arama yapmanızı öneririz. Yorum bölümünden Akrilik Asit Hakkında Kısa Bilgi konusu hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Akrilik Asit Hakkında Kısa Bilgi

Akrilik Asit Hakkında Kısa Bilgi başlıklı yazımızda sizlere bu konuda detaylı bilgi vermeye çalışacağız. Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa sitemizde arama yaparak bu bilgilere ulaşabilirsiniz. Şimdi yazımıza geçelim. Bu kısa girişten sonra şimdi konuyu biraz daha detaylandıralım isterseniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Akrilik Asit Hakkında Kısa Bilgi

Akrilik Asit Hakkında Kısa Bilgi

Akrilik Asit Hakkında Kısa Bilgi başlıklı yazımızda biraz daha detaya indiğimizde sizlere şunları aktarabiliriz. Akrilik Asit, formülü: CH2CH-CO2H. Akrilonitrilin hidrolizi ya da akroleinin yükseltgenmesiyle elde edilen, başlıca kullanım alanı plastiklerin yapımı olan tahriş edici ve zehirli, keskin, acı, kokulu, aşındırıcı sıvı. 2 propenoik asit, vinilformik asit. Molekül ağırlığı: 72.06; Ergime noktası: 14°C; Kaynama noktası: 141°C. Özgül ağırlığı: 1.0621. Su, alkol ve eterle karışır. Oksijenin varlığında kolaylıkla pölimerleşir.

Kimya alanına ait Akrilik Asit Hakkında Kısa Bilgi konusu hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Bunun için gerek sitemizden gerekse farklı kaynaklardan araştırma yapabilirsiniz. Yazımıza devam edecek olursak şunları da aktarabiliriz. Şimdi kaldığımız yerden devam edelim. Yazımıza şöyle devam edebiliriz. Son olarak bu konu hakkında geçmişte birçok araştırma yapıldığı gibi bundan sonra da araştırmalar yapılmaya devam edecek ve yeni bilgiler bizlere ulaştırılacaktır. Bilgiyle kalın…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi