Kategoriler
Otomobil

Yeni Ford Transit Geliyor

7. Nesil Ford Transit

İlk olarak 1965 yılında çıkan ve o günden beri istikrarlı olarak özellikle ülkemizde yükselen Ford Transit yenilendi. 7. nesil Ford Transit olacak olan bu versiyonunda 4 farklı karoser seçeneği bulunmakta. Yakında piyasaya çıkacak olan 7. nesil Ford Transit Ford Otosan’ın Kocaeli tesislerinde üretilecek.

Kocaeli Tesislerinde Üretilecek

Ford Otosan Kocaeli tesislerinde üretilen Transit, 106 ülkeye ihraç edilecek. 3,5 ton yük taşıma kapasitesine sahip Yeni Transit’in uzun şasili versiyonları ise 4,7 tona kadar yük taşıyabiliyor. L1’den L5’e 5 farklı şasi uzunluğunda üretilen aracın “Van” versiyonunda 3 farklı uzunluk ve 2 farklı tavan yüksekliği bulunuyor. Yeni Transit’in kaputunun altında ise 2.2 litrelik Global Duratorq TDCi motor bulunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

2014 Ford Transit-2

 

2014 Model Ford Transit Özellikleri

Bu motor 125 HP ve 155 HP’lik iki versiyonla satışa sunuluyor. Bu güç ünitelerinden farklı olarak minibüs versiyonlarında aynı motorun 135 HP’lik versiyonu da bulunuyor. 6 ileri manuel şanzıman ise standart olarak sunuluyor. 2.2 litrelik Global Duratorq TDCi motor 100 kilometrede 6.5 litre yakıt tüketiyor. Yeni Transit, önden çekiş, arkadan itiş ve dört çekerden çekiş olarak satın alınabilecek.

2014 Model Ford Transit Foto Galeri

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi