Kategoriler
Öneriler Rüya Tabirleri

Rüyada Kan Görmek

Rüyada Kan Görmek

Rüyada kan görmek ne anlama gelir sorusuna cevap verebilmek için rüyanın detaylarını bilmek gerekir. Çünkü kanın nasıl, nerede, hangi şartlar içinde görüldüğü ve diğer ince detaylarda yorumu değiştirebilir. Şimdi bu detaylara göre rüyada kan görmenin ne anlama geldiğine bakalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Rüyada Kan Görmenin Yorumları

Damardan kan akması: Zengin için mal eksikliği, fakir içinse eline mal geçmesi olarak yorumlanabilir.

Dişlerden kan çıkması: Akraba sebebiyle üzüntü ve keder yaşamak.

Burundan kan çıkması: Az kan akması üzüntü ve keder, çok kan çıkması ise mal eksikliği olarak yorumlanabilir. Burun kanı çok akıcı ve ince ise burnu akan kimse için haram mal, eğer kan katı ise düşük yapılan erkek çocuk olarak yorumlanır. Rüyada burnunun kanadığını ve burnunun kanının kendisine fayda vereceğini düşünmesi o kimseye amirinden hayır görmesi, eğer kanın ona zarar vereceğini düşünmesi ona amirinden bir söz erişmesi demektir. Eğer burnundan bir veya iki damla kan akarsa o kan menfaattir. Eğer kanın çıkmasından sonra kendisinin kuvveti gitse o kimse fakir olur. Kanın çıkmasından sonra kendisine kuvvet gelse o kimse zengin olur. Burnundan akan kanı elbisesine bulaşsa o kimseye kötü mal ve günah getirir. Eğer burnunun kanı hiçbir şeye bulaşmasa günahtan kurtulur. Eğer yol üzerine damladığını görürse o kimse malının zekatını verir ve onunla yol üzerinde bulunan fakire doğru bir şekilde ulaşmasıdır. Burnunun kanadığını gören kimse günahtan çıkar. Bazıları, burnunun kanadığını gören kimse hazineye ve büyük mala nail olur demekteler. Bazıları da burun kanı kişiye reis tarafından gelecek kandır demekte. Bir kısım tabirciler ise burun kanı, akla gelmeyen bir yerden üzüntü ve sıkıntı olduğunu belirtmekteler. Bazen haddinden fazla çıkan kan, rüya sahibinin yardımcısı bulunan ana baba yahut çocuk ya da ortak tarafından gelen menfaatin kesilmesine işarettir.

Vücuttaki bir yaradan kan çıkması: Bu kanın elbise ve bedeni lekelemesi haram kazanç, zarar ve keder şeklinde yorumlanmaktadır. Ama bu kanın elbise ve bedeni lekelememesi ise haram ve şüpheli şeylerden korunmak şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada kan görmek ne anlama gelir
Rüyada kan görmek ne anlama gelir

Vücuttaki iltihaplı yaradan kan çıkması: Kılıç ve mızrak gibi bir silahla bu olayın olması sıhhat ve afiyet, yolcu ise sağ salim dönmek şeklinde yorumlanmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar

Kan içmek: Haram mal.

Biriken kana düşmek: Şüpheli kazanç kazanmak.

Vücuttan acısız kan çıkması: Acı hissetmeden vücuttan kan çıkması sıhhat ve esenlik olarak yorumlanabilir.

Hayız kanı görmek: Genç kız için koca, hamile kadın için düşük yapmak şeklinde yorumlanmaktadır. Hayızdan kesilen kadın için ise hastalık olarak yorumlanabilir.

Arkadan kan çıkması: Günahı terk etmektir. Ama bu kan elbise ve çevreyi lekelerse haram kazancın elden çıkması olarak yorumlanır.

Yara olmadan vücuttan kan çıkması: Memur için rüşvet, halktan birisi için zarara uğramak. Zengin ise kanın aktığı kadar malın dinden çıkması, fakir ise o miktarca eline mal geçmesi demektir.

Kan kuyusuna düşmek: Haram mala müptela olmak. Heyecan ve ızdıraba düşmek.

Kendi üzerinde kan görmek: Kendisi için söylenecek yalana işarettir.

Kendi kanını içmesi: Üzüntü, keden ve zorluk demektir.

Avuç içine kan bulaşması: Mal sahibi olmak.

Gömleğine başkasının kanının bulaşması: O kimsenin arkasından birtakım konuşmaların geçmesi olarak yorumlanır.

Gömleğinin hayvan kanı bulaşması: Bir hırsız tarafından o kişiye bir yalan söz söylenmesi demektir. Ayrıca o kişinin yasında bir vahşi hayvan tarafından gömleğinin yırtıldığını ve hayvanın kanına bulaştığını görmesi ise o kimsenin düşmanı tarafından bir söz işiteceğini gösterir. Rüyasında gömleğine eti yenilen bir hayvanın kanının bulaştığını görmesi ise o kimsenin itibarlı bir kişiden yalan söz işiteceğini gösterir.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ne Nedir Vikipedi